LittleBirdToldme – o znamki

CreatingFunLogo

Little Bird Told me igrače za otroke

Little Bird Told Me izdelki so na voljo za nakup v Sloveniji, Hrvaški, Črni Gori, Srbiji, Makedoniji in Bosni in Hercegovini.

Obiščite spletno stran pooblaščenega prodajalca in distributerja TUKAJ!

LBTM Logo

Nekaj malega o Little Bird Told me …

Little Bird Told Me (v prevodu Ptiček mi je povedal) sestavlja ekipo otroških strokovnjakov, ki so se posvetili temu, da je svet malčkov in odraslih malo bolj poseben. Kolekcija izdelkov ponuja izjemno izbiro igrač, ki spodbujajo razvoj, inovativnih konjičkov za guganje in dodatkov za dojenčke. Vsi so pakirani v lepo ekološko embalažo v obliki darila.

Igrače, ki spodbujajo domišljijo

V industriji igrač so v porastu elektronske igrače, ki skorajda nadzorujejo, kako naj se otrok igra. Mi vidimo lepoto v preprostih tradicionalnih igračah, ki spodbujajo tako otroško domišljijo kot tudi raziskovalno igro. Zato imajo vsi naši izdelki skrbno proučene interaktivne funkcije, ki stimulirajo in spodbujajo prosto igra namesto, da diktirajo.

Narejene, da obstojijo

Igrače velikokrat zdržijo le tako dolgo, dokler se ne zlomijo ali obrabijo! Verjamemo v igrače, ki so zgrajene, da obstojijo. Zato so naše igrače najvišje kakovosti. Ne samo za nekaj ur, ampak za več let zabave!

Mislimo na naše otroke in njihove otroke

Ne trdimo, da smo samopravičniški, vendar skrbimo za okolje, ki ga prenašamo na naše otroke. Uporabljamo materiale, ki jih je mogoče zlahka reciklirati ali so biološko razgradljivi. Do naših izdelkov imamo “nizek tehnološki” pristop in zato tudi nimamo elektronike ali funkcij, ki za svojo uporabo potrebujejo baterije. Zelo si prizadevamo zmanjšati uporabo plastične embalaže ali plastičnih vrečk, zato preferiramo biorazgradljivi karton in papir. Torej, če lahko naredimo spremembo, jo zagotovo bomo.

Vsi smo veseli

Mi smo prepričani, da smo ustvarili vrsto igrač, ki bodo navduševale in spodbujale otroke, kot tudi zagotavljamo izjemno kakovost in življenjsko obstojnost. Na koncu ne bodo zadovoljni le vaši malčki, tudi odrasli bodo!
Kupite otroku gugalni konjiček večkrat nagrajene znamke Little Bird Told me, saj so po oceni vseh spodnjih nagrad ocenjena kot najboljša otroška igrača v letu 2012 in 2013!
    
recent-awards2
Junior-Design-Awards-Shortlisted-Logo
JessicaBaby2012MotherAndBabyRecommendationMedium
ParentDishRecommendationTalkingTots2011MediumBizzieBabySIlver
LovedByParentsGoldFull LovedByParentsGoldMedium LovedByParentsSilverFull LovedByParentsSilverMedium
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

* Potrebno je potrditveno polje o novem zakonu GDPR.

*

Se strinjam